CONTACT

Burn-out en stress

Ga je vaak met tegenzin naar je werk? Ervaar je de werkdruk als te veel? Heb je klachten als vermoeidheid, slaapproblemen, prikkelbaarheid, piekeren, concentratie- en geheugenproblemen? Of heb je het gevoel dat je geen grip meer hebt op je werksituatie en daardoor mogelijk ook op je thuissituatie? Dit zijn allemaal stress gerelateerde klachten. Te veel stress kan leiden tot een burn-out. Misschien zit je er tegenaan of ben je zelfs al over de rand; in alle gevallen is het van belang actie te ondernemen.

Ik heb een zeer sterke affiniteit met mensen met een burn-out of die dagelijks onder stress staan. In het verleden heb ik zelf een stevige burn-out gehad; ik weet dus goed wat dat inhoudt en welke impact het heeft op je werk- en privésituatie. Veel mensen weten zich daardoor door mij gezien en gehoord en behaal ik goede resultaten. Want het is nooit te laat om het tij te keren.

We gaan samen werken aan nieuw perspectief, meer energie, weer beter slapen. Je gaat je lichamelijk fitter voelen, minder piekeren, meer zelfvertrouwen krijgen en weer helder kunnen denken. Mijn ervaring is dat dit de meest belangrijke keerpunten in het herstelproces zijn. Je bent in staat weer emotioneel vreugdevoller te zijn en te genieten van het leven. 

Wat mensen over mij zeggen

Ik ben op persoonlijk vlak rijker geworden en heb veel dingen die ik onbewust deed een plaats kunnen geven en kan ze nu herkennen. Daniël heeft me mentaal enorm geholpen door te luisteren en geen oordeel te vellen. Stap voor stap hebben we samen alles ontdekt en actiepunten kunnen bepalen voor mij in de toekomst. Ik zal Daniël (en daarbij ook Resonant) zeker aanbevelen bij anderen.

A.G. Team Lead Consulting, Zutendaal

Ik heb Daniël leren kennen als een rustige man die goed kan luisteren en zichzelf niet snel een mening, of beter gezegd oordeel, zal vormen over iemand anders. Dit wil niet zeggen dat hij geen visie heeft. Desgevraagd blijkt hij een weloverwogen visie te hebben die hij je in begrijpelijke taal duidelijk maakt. Daniël is ook iemand die durft te zeggen dat hij even iets niet weet. Hij is moedig en durft onbekende paden te bewandelen. Iemand waar je werkelijk iets aan hebt wanneer hij een tijdje met je mee wandelt. Met zijn ondersteuning kun je nieuwe paden vinden.

J.S. – Zelfstandig ondernemer, Den Haag

Ik zou anderen aanraden om het te doen omdat je bij Daniël je verhaal kan doen. Je gaat nadenken over jezelf, leert jezelf beter kennen, ziet je capaciteiten en interesses en knoopt die samen met je huidige job en eventuele andere jobs aan elkaar. Het ‘dwingt’ jezelf om na te denken: wat wil ik, is deze job nog oké of wil ik iets anders? Bedankt voor de ondersteuning want het is dankzij Daniëls luisterend oor en methodieken dat ik tot een weloverwogen besluit ben gekomen!

E.H. Teamcoach, Genk

Daniël kan doelgericht een gesprek in de richting van de pijnpunten brengen en daardoor heel goed inzicht geven op de situatie om zo mogelijke oplossingen te formuleren.

M.E. Bedrijfsleider, Lummen

Mijn ervaring bij Resonant was zeer positief. Niet alleen heb ik mezelf beter leren kennen, ik heb ook dieper in mijn talenten kunnen graven en op basis daarvan een persoonlijk loopbaanontwikkelingsplan kunnen uitbouwen. Ik heb nu meer inzicht op wat ik wil en hoe ik het zou kunnen bereiken.

S.M. Leerkracht, Riemst

Zou jij dit ook willen?

Bel, mail of app mij dan voor meer informatie of het plannen van een kennismakingsgesprek. Ik beschik over de erkenning Stress en burn-out coach en ben lid van het VESB.

Bij Resonant geloven we in een betekenisvolle loopbaan en een zinvol leven voor ons allemaal. Dat iedereen van waarde is om deel uit te maken van een werk- en samenlevingscontext waarin hij van betekenis kan zijn, gewaardeerd wordt en tot zijn recht komt.

© 2022 Resonant - Vind-een-coach.beAlgemene voorwaarden - Privacybeleid - Website: Stoere Binken - Fotografie: Laflash